Framtida tidigare rappare av Zilla Rocca

rap handlar om Swagger. Så det är extremt ovanligt att upptäcka ett album om att ge upp. Dessutom verkar det vara budskapet från den underjordiska rapparen Zilla Roccas senaste album, “Future före detta rappare.”

Låt mig förklara. Philly Emcee har funnits i ett decennium, respekterat bland huvuden och har en stor närvaro på webben, men aldrig snarare bryter igenom. När han började var han en hungrig, skrämmande up-and-comer som letade efter sitt skott. Nu är han äldre. Han har ett barn. Han har en familj. Han behöver en rutininkomst. Hans kompisar har blivit bustade eller försvunnit. ”Trettio år gammal såväl som du aldrig hade ett genombrott. Nu kan du inte lämna. ” Vad gör du när du känner att det finns mer i baksidan än framsidan? När du känner att alla biter dig, men får du inte kredit för dina egna idéer?

Det är ett fascinerande koncept, liksom det får mig att undra om det här är Zillas sista hurra? Om så är fallet är det inte hans finaste album, men det är en fantastisk – och det är oerhört intressant.
Framtida tidigare rappare av Zilla Rocca

Leave a Reply

Your email address will not be published.