Powers of X#4: Something Sinister Den här metoden kommer

Vi närmar sig slutet av Jonathan Hickmans Grand Mutant-drama, de dubbla krafterna för X samt hem för X Mini-serien. Varje problem ger oss bara ytterligare en bit till pusslet. Förutom den här gången är det Mister Sinister som får fokus – eller mer exakt, misterna olyckliga. Powers of X #3 sätter upp några mysterier, liksom en legendarisk ny historia som definitivt kommer att få återverkningar snart. Som vanligt, spoilers framåt.

(20th Century Fox)

Mister Sinister? mer som Mr. Sassy

Herr Sinister har alltid haft lite av ett ego, men Hickman ringer upp det här. Han har sitt eget palats fullt av olika versioner av sig själv. Han tar knappt Xavier såväl som Magneto på allvar, mer tänker på Magnetos Cape än han är i något de har att erbjuda. Han respekterar i princip Xavier av en anledning – han är kramad (det här är den ålder där Xavier hade den flytande guldstolen). Men en enorm del av krafterna från X #4 visar Xaviers metod för att manipulera och sätta människor där han vill ha dem. Sinister förstår inte ens att han används tills Xavier vill att han ska veta. Allvarligt, underskatta aldrig någon i rullstol – eller flytande stol.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder av 12 minuter, 40 sekunder

leva
00:00
12:40
12:40

(Marvel Comics)

Apokalyps, krigaren i blått

Ett annat stort avsnitt i Powers of X #4 är att se Doug Ramsey, Cypher, tillfredsställa Krakoa för allra första gången och börja interagera med den känsliga ön. Förutom Krakoa har mycket att säga – främst om exakt hur det blev. Det var en enda landmassa som separerade när demoner delade den i två, liksom nu han är utan sin andra hälft. Men vem räddade Krakoa från fullständig förstörelse? Apocalypse, “Warrior in Blue.” Hickman lägger en hel del grundarbete, mellan den Sabah Nur som vi såg i framtiden, liksom nu den här, för att förvandla honom till en hjälte … och det fungerar.

Ja, det är ganska badass. (Marvel Comics)

Mutanternas framtid är vacker

Vi kommer slutligen tillbaka till den långa framtiden i krafter i X #4, liksom det är den mest mystiska historien om alla. Varför vill mutanterna på 1000 år i framtiden stiga upp – och vad är deras plan. Under tiden får vi ännu mer fantastisk konst från R.B. Silva.

(Marvel Comics)

Betyg: X-Men är för barnen!

(Featured Image: Marvel Comics)

Leave a Reply

Your email address will not be published.