Dark Horse Comics Brews Up Legend of Ninkasi: Rise of Craft

Media Release – Fans of Beer and Comics, Glädo! Dark Horse Comics och Ninkasi Brewing Company är “Hoppy” för att tillkännage ett nytt partnerskap. Dessa två innovativa och kreativa Pacific Northwest -företag kombinerar gärna sina passioner för att skapa en berättelse som pratar med ursprunget till Ninkasi i Legend of Ninkasi: Rise of Craft.
“En av de bästa sakerna med serier är förmågan att samla distinkta visioner för att skapa något bra, och det är exakt vad detta projekt har varit för dag ett,” sa Megan Walker, Dark Horse Associate Editor. “Att samarbeta med folk på Ninkasi Brewing har varit en naturlig passform, och historien vi skapar är mycket rolig – jag kunde inte vara mycket mer glad över att arbeta med detta projekt med dem!”

Skrivet av Jim Gibbons (Corpus: A Comic Anthology of Bodily Ailments) med konst av Eduardo Francisco (Aliens: Defiance), Legend of Ninkasi: Rise of Craft kommer att finnas tillgänglig för köp på Ninkasicon nästa vår tillsammans med en öl med i komiken. I Legend of Ninkasi: Rise of Craft, håller medborgarna i det medeltida kungariket Eugenia i en listlös stupor eftersom den onda kungen Blüdweisen håller dem som gisslan. Han har förbjudit hantverksöl och serverar bara hans fruktansvärda, massproducerade brygg. Att känna en viss korruption av andan av öl, Ninkasi, den sumeriska gudinnan för jäsning och hennes trogna följeslagare Tricerahops reser genom tid och utrymme för att undersöka dessa mörka portenter. Där träffar de två bryggerier som de inspirerar till uppror – ett uppror mot hemskt öl. . . Och Zombie Vikings!

”Detta har förmodligen en av de roligaste upplevelserna jag har haft för att starta Ninkasi! Att arbeta med Dark Horse och se första hand processen och talangen för att få detta projekt till liv har varit fantastiskt, ”sa Nikos Ridge, Ninkasi-grundare och VD. “Vi är glada över att dela det slutliga resultatet med alla, inklusive ett speciellt skapat öl för att para ihop med det, vilket kan vara en komisk först!”

”Som en serietidning av livet har idén om en serietidning i Ninkasi varit en dröm som till och med inspirerade en tatuering på ryggen. Att arbeta med Dark Horse för att få Legend of Ninkasi till liv har varit en underbar åktur, ”sa Jamie Floyd, Ninkasi Founding Brewer. “Dark Horse är som ett finjusterat superhjältesuperhjälte -team, och att titta på Jim Andeduardo Nail The Story var rolig och inspirerande att se hur fantasi blir verklighet!”

Gå med i Ninkasi Brewing Company -grundarna Jamie Floyd och Nikos Ridge och Legend of Ninkasi: Rise of Craft Writer Jim Gibbons på Rose City Comic Con för en signering i Dark Horse Booth (#711) idag kl 18:00!

Dela detta:
Dela med sig

Reddit
Twitter

Linkedin
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Ficka

Whatsapp

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Dark Horse Comics startar 2012 Stumptown Comics FestivalMedia Release – i firandet av utgivningen av Peter Bagges senaste Comics -serie, Reset, Dark Horse Comics och Bridge City Comics presenterar den officiella 2012 Stumptown Comics Festival Kickoff -evenemanget – en fredagskväll och drink och drink och drink och rita för att gå till och loc …
27 april 2012in “Comics”

Dark Horse Media Acquisition av Embracer Group är att fullfölja Embracer Group har framgångsrikt slutfört förvärvet av Dark Horse Media. Pressmeddelandet följer: Media Release – Embracer Group AB (“Embracer”) har förvärvat Dark Horse Media, LLC (“Dark Horse”), ett ledande hemunderhållningsföretag. Dark Horse blir den tionde operativa gruppen i omfamningsgruppen. Embracer Group tillkännagav ursprungligen …
16 mars 2022in “Comiclist”

Brian Michael Bendis tar Jinxworld -titlar till Dark HorseJinxworld flyttar från DC Comics till Dark Horse Comics, med en ny serie glädjeverksamhet som lanseras i november. Pressmeddelandet följer: Media Release-Award-vinnande och bästsäljande författare, Brian Michael Bendis, tar med sig sin hyllade serie skapareägda titlar, Jinxworld, till Dark Horse Comics. I firandet av detta nya …
17 augusti 2021in “Comiclist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.