Action Lab Entertainment October 2018 Solicitations

De vänliga människorna på Action Lab Entertainment har försett Comiclist med sina uppmaningar till serier samt andra produkter som presenteras i förhandsgranskningar av augusti 2018, arrangerade att skicka från och med oktober 2018.

Albert Einstein: Time Mason #1

Författare: Marcus Perry
Artistnamn (er): Tony Donley (pennor/bläck/färger)
Täck A – Dave Johnson
Cover B – Tony Donley

Han har sinnet, kraften och mustaschen! En roguish Albert Einstein leder ett team av genier som kallas Time Masons i en kamp för att skydda integriteten i vår tidslinje. Men när ett nytt hot sätter det förflutna, nutid, såväl som framtiden i fara, är det lika mycket som honom såväl som en grupp av legendariska historiska figurer för att rädda världen innan klockan tar slut. Bli förberedd för en Einstein som du aldrig föreställde dig i den största tidsresige-seriens historia har aldrig sett.

32 PGS./ T / FC $ 3,99

Diamantproduktkoder
Aug181424 – Albert Einstein Time Mason #1 CVR A Johnson
Aug181425 – Albert Einstein Time Mason #1 CVR B Donley

Athena Voltaire Continuous #8

Författare: Steve Bryant
Artistnamn (er): Yusuf Idris (Art), Juanma Aguilera (färger)
Täck A – Steve Bryant (pennor/bläck) samt Jason Millet (färger)
Cover B – Steve Bryant (pennor/bläck) samt Jason Millet (färger)

Athena Voltaire samt Golden Dawn, del fyra. Den spännande slutliga tanken till “The Golden Dawn”, såväl som Athena som affärer handlar om medborgarna i Ghost Caves! Mer om Mr. X: s mystiska mål i Istanbul! Förutom tillbaka i USA, vad har The Heck att Carter Charles fick sig in i?

32 PGS./ T / FC $ 3,99

Diamantproduktkoder
Aug181426 – Athena Voltaire 2018 Continuous #8 CVR A Bryant
Aug181427 – Athena Voltaire 2018 Continuous #8 CVR B Bryant

Mirakulous: Tales of Ladybug & Feline Noir: Säsong två – bye bye, bit fjäril!

Författare (er): Zag Entertainment
Artistnamn (er): Zag Entertainment
Omslagskonstnärer: Zag Entertainment
Arrangerad samt anpassad av: Cheryl Black samt Nicole d’Arria

Den andra säsongen av Miraculous: Tales of Ladybug & Feline Noir fortsätter! Efter att Chloé har fått alla i problem, försöker hon vara lite trevligare för alla. Men saker visar sig inte snarare exakt hur hon organiserade såväl som någon hamnar med att bli akumatiserad till förtvivlan! Sedan dyker en ny fäktare upp på institutionen för att svårigheter att vara en del av deras elitlag. Men när hon förlorar, drar Hawk Moth nytta av omständigheterna och förvandlar henne till Riposte, en kraftfull svärd konkurrent som är beredd att skära med nyckelpiga och katt noir.

Spots on, Claws Out!

128 PGS./ A / FC $ 8.99

Diamantprodukt
Aug181429 – Mirakulösa berättelser Ladybug Feline Noir säsong 2 TP Butterfly

Princeless Book 7 #1

Författare: Jeremy Whitley
Artistnamn (er): Emily Martin, Ainhoa ​​Rueda, Brett Grunig
Cover Artist (er): Onyinye Anakor (Cover A), Emily Martin (Cover B)

Slutligen, förutom den här gången, är Adrienne på metoden för att rädda sin äldsta syster, Alize. Sedan dagen hon lämnade tornet är detta så långt hon hade planerat. Nu faller allt isär. Bedelia stannade kvar i bergen med sitt hushåll såväl som nu Adrienne kan inte upptäcka Alizes torn. Kommer hon att bli förlorad såväl som ensam vandrande öknen? Samtidigt har Devin såväl som hans kompisar snubblat på en armé som attackerar en stad precis vid gränserna till deras rike? Vem är de lika bra som vad vill de?

32 PGS./ E / FC $ 3,99

Diamantproduktkoder
Aug181430 – Princeless Discover Yourself #1 CVR A Anakor
Aug181431 – Princeless Dise Yourself #1 CVR B Martin

Raven år 2 #13 (endast digital)

Författare: Jeremy Whitley
Artistnamn (er): Xenia Pamfil, Christine Hipp
Omslagskonstnärer: Elsa Charetier

Raven år två hastigheter till sin slutliga tanke såväl som det tar ner huset … skrapa det, det tar ner hela palatset. Ximenas team är instängt. Raven’s team är inlåst i striden. Katies team försöker rädda dem, men allt som faller isär. Vem kommer att göra det såväl som vad som kommer att finnas kvar av vårt team för år 3?

32 PGS./ T / FC $ 2,99 (på Comixology)

Shinobi: Ninja Princess Hardcover Collection

Författare (er): Martheus Wade
Artistnamn (er): Martheus Wade (pennor), Gene Fayne (färger)
Omslagskonstnärer: Janet Wade

Fjorton år gamla Shiandrea har att göra med svårigheterna för alla typer av typiska tonårsflickor. Hon är i som med en pojke som är metod ur sin liga och dejting någon annan. Hon hatar metoden hon ser ut. Hennes instruktörer är ansträngande. Förutom att hennes rival bara uppstår att vara en stjärnelever som alltid är villig att få henne att se dålig ut. Men Shianndrea är inte som någon typ av typisk tjej. Hon är en Ninja-prinsessa, född i en värld av kampsportutbildning samt dödsvarande Ninja-handling, allt för att skydda Japan från sin onda kejsare.

Thnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.