#CelebrateYourlcs – Låt oss marknadsföra och stödja våra föredragna serier på sociala medier!

Igår när vi avslöjade resultaten från 2020: s Broken Frontier Awards meddelade vi också att årets Hall of Fame -vinnare skulle vara en som representerade arbetet med serier butiker globalt för att stödja gräsrotsarbete, främja nya talanger och höja nya kreativa röster. Vi valde Londons Gosh! Komiker som representativa för den synvinkeln med deras community nav -etos och deras många års evenemangsprogrammering.

Eller som vi uttryckte det igår: kort sagt, [gosh] har inte bara gynnat en känsla av serietidning har de skapat en; Människor har sammanförts som aldrig skulle ha träffats på annat sätt, samarbetsobligationer har förfalskats som inte skulle ha inträffat utan dem, och serier som skulle ha blivit opublicerade har sett dagens ljus genom skapare som hittade varandra genom välkomnande omgivningar av 1 , Berwick Street.

Som vi också sa igår vill vi dock inte stanna där. Vi vill använda årets Hall of Fame -tillkännagivande som en möjlighet att fira butiker globalt i så många försök av tider för dem. Så den här veckan kommer vi att använda hashtaggen #CeleBrateYourlcs på sociala medier och söka efter berättelser om hur din butik har spelat sin roll i att stödja nya kreativa röster och öka sina profiler.

Du kan antingen citera-retweet den här tweeten här på det trasiga gränskontot eller använda hashtaggen #CeleBrateYourlcs. Berätta om hur väsentlig din lokala butik har varit i att främja en känsla av serietidning, hur det kan ha hjälpt dig som en blivande utvecklare eller självförråd, evenemang som det kör för att gynna serietidningen, små pressskapare som du upptäckte genom dem, Eller helt enkelt alla positiva historier du måste berätta!

Tagga din butik så att folk vet var de ska följa dem och lägga till en onlinebutiklänk där det är möjligt. Vi kommer att retweeta dem från BF -kontot. Låt oss göra vad vi kan för att sprida ordet om våra LCS över hela världen och ge dem samma stöd som de har gett vår föredragna konstform genom åren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.