Alkohol är bränslet som Powers Buzzkill

mediautgåva-från Donny Cates sinnen (Hunter Quaid) samt Mark Reznicek (slagkraften i Toadies) kommer en helt ny superhjälte-serie som packar en åttiosäker stansa. Dark Equine Comics är stolta över att avslöja Buzzkill!
Ruben är inte din typiska alkoholist; Han är en ostoppbar superhjälte som hämtar sina krafter från att få stora mängder alkohol. Förutom de katastrofer som det utlöses i hans personliga liv, är han beredd att bli ren. . . Förutom stadens supervillains kunde inte vara lyckligare!

“Det jag gillar så mycket med boken är att även om den har dessa vilda superhjälte -fångar, i sin kärna är det en extremt underbar såväl som extremt personlig berättelse om kopplingen mellan kraft och beroende, liksom de extremt äkta konsekvenserna av Båda, ”specificerar Donny Cates. ”Det är något som verkligen intresserar mig, liksom jag tror att vi ibland närmar oss problem som dessa i serier som stanslinjer. Det vi verkligen har försökt göra här är att ta något riktigt förödande och hemskt, samt undersöka det med en extremt bekant terräng. Det finns också en karaktär som heter Panteradactyl. Så det är det. ”

I denna väldigt underbara nya fyrdelade miniserie från konstnären Geoff Shaw (Batman 80-sidars jätte) såväl som koloristen Lauren Craft, är Buzzkill full av kraft!

”Att arbeta med Buzzkill är ganska som att umgås i en bar, dricka öl och göra skott med din kompis, samt att diskutera den konstigaste, vildaste, mest f *** ed-up skiten du kan tro på att lägga in en komisk. I själva verket är det precis vad det är, säger Mark Reznicek. ”Donny Cates är den onda lysande serierna, så det är en övergripande spräng att arbeta med honom. Om du någonsin ville se hur en berusad, supermotorerad barrumsbråk ser ut eller undrade vad som skulle hända för björnar i det luftlösa vakuumet i rymden, eller ville se en babian i en affärsfit. . . Buzzkill är boken för dig! ”

Buzzkill #1 är till försäljning 18 september i serietidningar överallt!

Dela detta:
Dela med sig

Reddit
Twitter

Linkedin
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Ficka

Whatsapp

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Buzzkill återvänder för att skriva ut på Picture Comics i septembermedia-utgåvan-den kritikerrosade miniserien Buzzkill, från författare Donny Cates (God Country, Redneck) samt Mark Reznicek samt konstnärer Geoff Shaw (God Country), liksom Lauren Affe) , kommer att återvända till skrivning i september samt publiceras av Picture Comics … …
15 augusti 2017in “Comics”

Donny Cates såväl som Ryan Stegmans nya serie kommer att försvinna av Shelvesvenom -visionärerna Donny Cates samt Ryan Stegman går igenom för den kommande serien som försvinner i september. Pressmeddelandet följer: Mediautgåva-från All-Star Innovative Team-Donny Cates (God Country, Hulk, Thor), Ryan Stegman (Venom, King in Black), JP Mayer (Absolute Carnage, Amazing Four), Sonia Oback (Fantastisk Spider-Man: Renew …
17 juni 2022in “Comiclist”

Buzzkill-medskapare Cates såväl som Rahal tillhandahåller återbetalning av återbetalning-som snurrar ut från sidorna i Buzzkill kommer återbetalningarna-en väldigt underhållande kontinuerlig serie från Buzzkill-medskapare Donny Cates samt Eliot Rahal (Hunter Quaid). Med Geof Shaw som återvänder för konstuppgifter såväl som Lauren Affe på färg …
10 oktober 2014in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.